Skicka SMS från datorn enkelt och säkert Web SMS

Skicka SMS från datorn med Web SMS

Att Skicka SMS från datorn är ett enkelt och effektivt sätt att kommunicera med kunder, medlemmar eller kollegor.

Med vår tjänst Web SMS kan du skicka SMS från datorn till ett eller flera mobilnummer direkt från din webbläsare.

Skicka SMS från datorn med Web SMS – en enkel och smidig webbtjänst för SMS-kommunikation

SMS som kommunikationsmedel erbjuder en rad fördelar, Till exempel:

Enkelhet

Det är enkelt att skicka SMS med Web SMS. Du kan skicka SMS till ett eller flera mobilnummer direkt från din webbläsare.

Flexibilitet

Web SMS erbjuder ett brett utbud av funktioner som gör det möjligt att anpassa dina SMS-utskick. Du kan exempelvis skicka tidsinställda SMS samtidigt som du kan bifoga filer som länkar, och skapa konversationer.

Mångsidighet

Web SMS kan användas för alla typer av kommunikationsbehov. Oavsett om du behöver skicka enskilda SMS eller SMS-kampanjer till stora grupper.

Några av våra nöjda kunder

Svenska kyrkan skickar SMS från datorn med Web SMS
SUNET Vetenskapsrådet skickar SMS från datorn via integration
Stöldskyddsföreningen skickar SMS från datorn med Web SMS
Ett stort antal Rotary-klubbar skickar SMS från datorn med Web SMS
Autoexperten skickar SMS från datorn med Web SMS
Nordic Capital skickar SMS från datorn med Web SMS

SMS från datorn har många användningsområden oavsett bransch

 • Kontakthantering
 • Tidsinställda SMS
 • Bifoga filer som länkar
 • Konversationer
 • Textmallar
 • Infoga kontaktdata
 • Emojis
 • dubbelriktad SMS-trafik
 • Avregistrering
 • Användarsystem
 • Textavsändare
 • Grupputskick
 • Virtuella mobilnummer
Skicka SMS från datorn: illustration över flödet

iP.1 erbjuder en rad flexibla SMS-tjänster som låter dig skicka SMS från datorn direkt till mobilnummer genom att ladda upp en excell-fil, eller genom import av nummer i vår smarta kontakt-tjänst. Med tidsinställda SMS kan du till exempel planera i förväg och skicka i väg dina SMS på en specifik dag och tidpunkt.

Skicka och ta emot SMS

SMS från datorn med Web SMS ger dig också möjlighet att ta emot svar på dina SMS så att du kan kommunicera med dina mottagare. Med ett så kallat virtuellt nummer kan mottagaren svara på dina meddelanden, precis som när de svara på ett vanligt SMS.

I Web SMS hamnar inkommande meddelanden i ett flöde tillsammans med dina skickade SMS vilket ger dig en god överblick över kommunikationen.

Med smart funktionalitet i SMS-flödet kan du dessutom på svara inkommande meddelanden med ett knapptryck. För att underlätta hanteringen av dina konversationer går det givetvis markera dem som lästa.

SMS-kommunikation i alla former

Web SMS tillsammans med någon av våra andra webbtjänster ger dig möjligheten att täcka alla dina kommunikationsbehov. Oavsett om du behöver skicka SMS från datorn med information till en enskild mottagare eller om du vill skicka ut en SMS-kampanj till 100 000-tals mobilnummer samtidigt så har iP.1 tjänsten för dig!

Med vår app-väljare kan du enkelt byta mellan våra SMS-tjänster med ett enkelt knapptryck. Skicka information, påminnelser, bekräftelser, enkäter eller kampanjer till dina kontakter som du importerar i den gemensamma kontakt-tjänsten.

Vid stora volymer är du välkommen att kontakta oss så skickar vi en offert.

Vi hjälper dig igång!

Vårt support-team är bara ett mail eller telefonsamtal iväg, så det är bara att höra av sig så guidar vi dig igenom våra tjänster

Skicka och ta emot SMS med hälp av Web SMS

Vad är fördelarna med att skicka SMS från datorn?

Bred räckvidd:

SMS har trots sina 30 år på nacken en bred räckvidd och det kan skickas till vilken mobil enhet som helst som har möjligheten att ta emot ett SMS och når fram nästan omedelbart. Detta gör SMS tillgängligt för en extremt stor målgrupp eftersom det inte kräver någon internetuppkoppling för att levereras.

Omedelbar leverans

SMS levereras vanligtvis direkt eller inom några sekunder, vilket säkerställer att ditt meddelande når mottagaren omgående. Detta gör den till en idealisk kanal för tidskänslig eller brådskande kommunikation.

Hög öppningsfrekvens

I jämförelse med andra kommunikationskanaler, som till exempel E-post, har SMS betydligt högre öppningsfrekvens Människor tenderar att öppna och läsa SMS snabbare, vilket dessutom ökar chanserna att ditt meddelande ses.

Direkt och personlig kommunikation

Med SMS Från datorn kan du skicka personliga meddelanden, vilket skapar en mer intim och en-till-en kommunikationsupplevelse, till exempel vid order-bekräftelser eller vid tidsbokningar. Detta kan öka kundernas engagemang och bygga starkare relationer.